Husqvarna

Husqvarna er store på saging og boring i betong.

Både for vegger og gulv finner du greie løsninger.

De har også et stort utvalg av tilbehør her.

Gå gjerne inn på Husqvarna linken nederst på menyen til venstre!

 

Bor systemer

Det lette borestativet i aluminium, DS 250, holder bormotoren DM 220 eller DM 280 ved både våt- og tørrkapping (med et integrert støvoppsamlingssystem). En LED-indikator på motoren hjelper brukeren med å bore i ønsket loddrett, vannrett eller vinklet retning. Den elektriske og automatiske vanntanken WT 15 gjør det mulig å jobbe uavbrutt i ca. 45 minutter. De høytytende borkronene fra D 800-serien er ideelle til en lang rekke bruksområder.

Diamantwire

C 900 er vår profesjonelle diamantwire til presisjonssaging. Den kan også brukes som redningswire hvis man ikke kan fullføre et smitt med standard wire. 40 vakuumloddede perler/meter med en diameter på 9,8 mm. Minste maskineffekt er 15kW. Lagd til Husqvarna wiresag CS 2512 og CS 10.

Gulvsag FS 4800 D

Dieseldrevet og selvgående til middels store arbeider.

Gå inn på linken til venstre for å fordype deg litt mer i disse gulvsagene.

Gulvsag FS 5000 D

Vår moderne FS 5000 D er en kraftig dieseldrevet, selvgående gulvsag med beskjedne utslipp, utviklet for å oppfylle utslippsforskriftene Tier 4 / Stage IIIB. Ideell til kapping i asfalt og betong i dybde inntil 374 mm. Egner seg til middels store veiarbeider, vedlikeholdsarbeid og mindre arbeider som krever høy produksjonstakt. Svært allsidig takket være høy effekt, beskjedne mål og god manøvreringsevne. Utstyrt med med intuitivt og ergonomisk digitalt kontrollpanel som gjør det enkelt å følge med på alle viktige funksjoner.

Gulvsag FS 7000 D

Diesel selvgående gulvsag med beskjedne utslipp.

Til kapping i asfalt og betong, og skjærer opptil 411mm.

Høy effekt, beskjedne mål og god manøvreringsevne.

Gulvsaging

I vårt omfattende utvalg av gulvsager finner du produktive maskiner for gulv, oppkjørsler, parkeringsplasser, gater, flystriper, ny og gammel betong og asfalt. Vi utvikler kontinuerlig effektive løsninger slik at du kan få oppfylt kravene dine – både i dag og i morgen.

Hullsager og tilbehør

Verktøy for fri skjæring og høy ytelse, med myk og rask start. Mye tilgjengelig tilbehør. For 1,5 – 4 kW motorer.

Sagblad

Diagrip2™ er den siste Husqvarna-innovasjonen innen diamantverktøy. Diagrip2™ er basert på Diagrip™- teknologien som fordeler diamantene i en tredimensjonal matrise i segmentet for optimal fordeling av kontaktflatene. Mindre kontaktflater med større diamantkonsentrasjon gir betydelig mindre friksjon og mer energi til selve kappingen, noe som både gir økt hastighet og anvendelighet. Optimaliseringen av segmentgeometrien kombinert med den tredimensjonale Diagrip™-teknologien gir opphav til en helt ny type diamantverktøy med et langt bredere bruksområde enn noen andre.

Veggsaging DM 650

Vår kraftigste og mest allsidige elektriske kjernebormaskin til boring av hull med diameter inntil 600 mm. Utstyrt med høyfrekvent PRIME™-teknologi. Høy effekt, lav vekt, brukervennlig konstruksjon og smart design gjør DM 650 til det perfekte valget for krevende bruksområder. Kan brukes med enten PP 65 eller PP 220 som kraftkilde. Egnet for vannutsuging, VVS-kanaler og søppelnedkastrør.

Veggsaging K 6500

Husqvarna K 6500 er utstyrt med høyfrekvent PRIME™-teknologi og er vår kraftigste elektriske kappemaskin noensinne. Høy effekt, godt balansert konstruksjon og lav vibrasjon gjør maskinen svært effektiv og brukervennlig. Med PRIME™-produktene kan du sette sammen det systemet som er mest effektivt for din jobb. K 6500 kan brukes med enten PP 65 eller PP 220 som kraftkilde. Utvid systemet etter hvert som behovene blir større.

Veggsaging K 6500 Ring

Husqvarna K 6500 Ring er utstyrt med høyfrekvent PRIME™-teknologi og er vår kraftigste elektriske kappemaskin noensinne. Høy effekt, godt balansert konstruksjon og lav vibrasjon gjør maskinen svært effektiv og brukervennlig. Med PRIME™-produktene kan du sette sammen det systemet som er mest effektivt for din jobb. K 6500 kan brukes med enten PP 65 eller PP 220 som kraftkilde. Systemet kan utvides etter hvert som behovene blir større.

Hele 270mm skjærdybde!

Veggsaging PP 220

PP 220 er et allsidig, vannkjølt strømaggregat utviklet for den høyfrekvente produktserien PRIME™. Lav vekt, kompakt design og skjerm med brukervennlig grensesnitt gjør PP 220 svært enkel å bruke og transportere. Kan kobles til både 3- og 1-fasestrøm.

Veggsaging WS 220

WS 220 er et lett elektrisk veggsagsystem med en ny generasjon høyfrekvent PRIME™-teknologi. WS 220 har et høyt effekt/vekt-forhold og er uslåelig når det gjelder effektivitet for mindre eller mellomstore jobber med skjæredybde opp til 395 mm. Det kan drives med både trefase- og énfasestrøm og er lett å bruke og transportere med trallen som følger med.

Veggsaging WS 482 HF

En fleksibel vegg- og wiresag i ett enkelt system til både små og store oppgaver. Veggsagen WS 482 HF gjør det mulig å endre retning på roteringen til skiven og sage i begge sider av sporet. Wiresagen CS 10 kan tørrkappe gjennom tykk betong - uten vann. W 1200 Diagrip(tm)-skivene støyer lite og sager raskt. Høyhastighetswirene C 900 er konstruert for krevende bruksområder.

WS 482 er en svært kraftig veggsag til kapping av armert betong, murstein og andre byggematerialer med tykkelse inntil 730 mm. Den vannkjølte elektriske motoren har et uslåelig effekt/vekt-forhold. Denne veggsagen kan brukes til alle typer åpninger og saging, inklusive trappesaging, skråsaging og slettsaging. Den er lett å montere, bruke og transportere, slik at jobben går raskere og mer komfortabelt. WS 482 HF kan kombineres med CS 10, slik at den blir en perfekt wiresag.

Wiresag CS 10

CS 10 er et svært praktisk og effektivt sagsystem takket være en rekke svarte løsninger. Sagen er konstruert for å brukes med de elektriske veggsagene WS 482 HF eller WS 440 HF, slik at du får en fleksibel vegg- og wiresag i ett og samme system. Bruk den til både små og store sagejobber i stål, betong og andre byggematerialer. Den symmetriske konstruksjonen gjør at du kan bruke maskinen i alle posisjoner og nå fram på selv de trangeste steder.

Karl S. Hanssen AS // Åsbieveien 5, Stoa 4858 Arendal // Tlf: 370 73 400 // Fax: 370 73 401 // Kontakt oss
Åpningstider: Man-Fre; 08-17, Torsdag; 08-18, Lørdag; 10-14
© Karl S. Hanssen AS // Salgs- og leveringsbetingelser